A séf titkos fortélya révén a sült krumpli íze és állaga olyan kifinomulttá válik, hogy szinte étterem szintű élményt nyújt. - Mindmegette.hu

Ki tudna ellenállni egy tál aranybarnára sült krumplinak, amely kívül ropogós, belül pedig puha és lágy? De vajon mi a titka annak, hogy a sült burgonya valóban tökéletes legyen? Egy tapasztalt séf most megosztotta velünk a titkos receptet!
A sült krumpli igazi klasszikus. Gyakran készítjük köretként a sültek mellé, mégsem sikerül mindig kifogástalanul. Szerencsére egy brit sztárséf most elárulta a titkot, amivel otthon is éttermi minőségű sült krumplival kínálhatjuk a családot - a tökéletes végeredményhez csak néhány lépést kell betartani.
Stuart, a Nanna Tate burgonyamárka séfje, felfedte titkát a tökéletes sült krumpli elkészítéséhez. Az Express cikkéből kiderül, hogy a séf technikája nem csupán könnyen követhető, hanem igazán eredményes is. Íme a részletes lépések, amelyeket érdemes követni:
A módszer lényege tehát nem valami bonyolult technológia vagy ritka alapanyag, hanem néhány apró, de precíz lépés. Ha ezeket betartjuk, a sült krumpli olyan lesz, mintha egy menő étterem konyháján készült volna. És ha azt szeretnénk, hogy még intenzívebb legyen az ízélmény, akkor próbáljuk ki kacsazsírral vagy rozmaringos olívaolajjal - így a ropogós burgonya mellé mennyei ízek is társulnak.